час приготування
25 хвилин
кількість
2персони
|
|
|
|
|
1 шт. |
|
|
100 г |
|
|
60 г |
|
|
50 г |
|
|
20 г |
|
|
100 г |
|
|
200 г |
|
|
30 г |
|
|
20 г |
Курочку су-від ТМ «Наша Ряба» дістаємо із вакуум-пакету, м’ясний сік виливаємо в посуд, де будемо готувати грибний соус
Курочку су-від кладемо на розігріту сковорідку з рослинною олією шкірою донизу і обсмажуємо до золотистого кольору. Перевертаємо і смажимо ще декілька хвилин (за бажанням можна поставити в духовку на кілька хвилин)
Обсмажуємо в сотейнику цибулю, гриби, часник
Додаємо вершки і м’ясний сік та варимо до густої консистенції - отримуємо соус
Подаємо з картопляним пюре, поливаємо соусом, прикрашаємо відвареною броколі та помідорами чері



